I wanna be the the one to walk in the sun.

Godmorgon allihopa! :)
Vaknade kring 11 tiden i morse, då gick jag och åt lite frukost och sen tog jag stina&frille och gick upp till stallet och mockade. Ska börja städa snart, och efter det så får vi se om jag far och rider lite senare :) Hanna&Niklas kommer ikväll, hanna ska färga mitt hår, sen vet jag inte! ;b det kommer inte så mycket bilder nu pga. mobilen är på lagning, men hoppas ni läser ändå :)

Puss / v

simple song.

hej!
direkt efter jag ätit middag så ringde hanna och berättade för mig att lykka var sjuk! vi stressade iväg upp till stallet och var ute och gick med lykka ca. 1 & ½ timma. hon blev mkt piggare, men hon sket inte. så vi vet inte, vi for iallafall därifrån men hanna ska dit kring 2 igen och kolla till henne! vi får hoppas att hon blir bättre! ska lägga mig och se på en film nu! hade så bra.

Puss / v

skönt med helg!

Hej :)
Idag har vi haft en ganska lång dag på skolan, på gympan idag åkte vi längdskidor, det gick grymt bra (a), eller så inte! först så körde vi om alla, men sen orkade vi inge mer ochdå körde vi in i ett träd! haha! Efter skolan, (vi slutade klockan 3 för dom som vill veta;p), så cyklade jag och hanna upp till stallet, så ramlade jag med cykeln i en uppförs backe, så jag och hanna låg och skrattade ett tag ;) Vi släppte lös hästarna på planen så dom fick springa omkring medans vi snackade i tele(y) Har typ nyss kommit hem, käkat middag, och bara chillar! vi får se vad som händer ikväll, mest troligt att åka skoter eller något! Imorgon blir det färgning av håret, för hanna ska sova hos mig -.- visst hanna? ;) Här kommer lite bilder från skidåkningen idag!

Puss / v

hanna glider sakta fram.

jag är då lite snabbare än hanna& kör rally!

hanna är min snygging!

hejsan ;b
dagen började med att jag gjorde mig klar, gick till skolan och hade skola till klockan 4! på gympan idag så åkte vi skridskor, kan inte säga att det gick speciellt bra! haha! Efter skolan så for jag hem, började med maten pga. pappa är på personalfest till 11-12ikväll. När jag hade ätit middag (grillad kyckling&pommes(y)) så cyklade jag iväg till stallet, det var stallmöte där halv 6, så vi tog upp lite allmänna saker. Efter stallmötet så cyklade jag och hanna hem till mig. Vi har typ spelat cs (oseriöst alltså), och så har vi checkat igenom min garderob, där hanna hittade ett par jeanstighs som hon tog av mig. Nu ska jag gå i duschen en snabbis, sen har jag bara tänkt ta det lugnt, se nån film och sånt :) Här är lite bilder från idag & från finland.

Puss /

hanna i finland i somras.

hahaha x)

hanna er snykk!

ida också x)

hane.

bubbleroom

sitter och kollar lite kläder från bubbleroom :) ska springa in i duschen nu!

Puss / v

jeans.

- madanga

hej :)
idag så har jag mest vilat och sett på filmer, för jag har vart sjuk. mamma for och lämnade in min mobil för någon timme sen, jag bad henne ta en "lånemobil", men det blev en väldigt gammal nokia 1112, den har inte ens färgskärm x) vi får se om jag hittar nån annan eller om jag tar den. nu sitter jag och äter på en choklad "pinne", som jag fick av britte. uppdaterar kanske senare, vi får se!

Puss / v

den snygga mobilen. haha!

chokladen :)

Look what you've done

hallå! ;b
ikväll så har jag pluggat so, gjort massa tankekartor och sånt, imorgon tror jag inte det blir någon skola för min del, känner mig hängig. Min nya mobil ska lämnas in på lagning imorgon, för det stängs typ av när man lyssnar på musik. Gissar att jag blir hemma imorgon, nån som vet en bra film man kan se då?

Puss / v

something special.

"god morgon"
haha, var jävligt trött när jag kom hem från stallet, gick och la mig i sängen klockan 6, jag visste att jag skulle somna så jag ställde klockan på 18.45 så jag skulle kunna sova inatt, men självklart så snoozar (?) jag i 1h och vaknar nu -.- lyckat! Alex och min kusin gick nyss upp och köpte glass, så jag ska äta lite glass sen börja plugga so! Idag så har jag vart på skolan, och det har typ känts som om jag har feber, och vart typ hängig hela dagen! vi får se om jag är hemma imorgon ;s Efter skolan for jag och hanna till stallet, vi hoppade på ridplanen :) Här är lite bilder från idag!

Puss / v

jenny.

j & h

inga bilder på mig, men det kommer!

- goodnight

Hej :)
Ieftermiddag/ikväll så började jag med att städa och packa hos mamma, för jag for till pappa idag. När jag kom till pappa så åt vi middag, efter det så somnade jag i mitt rum i ca. 30 min, och det jag vaknade av var att alex kom in och väckte mig för att han skulle ha någon film från min dator! Efter det så började jag med rummet hos pappa, slängde in massa kläder i tvättmaskin, packade upp & dunkade musik! Det var meningen att jag skulle göra tankekartor till so´n efter jag städat, men jag orkade inte, så jag tog en dusch och satte mig vid datorn :) nu sitter jag och kollar på lite bloggar, och ska snart sova!

Puss / v

the way I are.

Hejsan ;b
Har precis kommit hem från skolan, vi hade sovmorgon i morse, så vi hade bara 3 lektioner idag. På hemkunskapen idag så gjorde vi palt! De var kul (y). Ska börja packa och städa i mitt rum, för jag far ju till pappa idag, och jag måste städa före. Mamma&Ludde for nyss in till stan för Ludde skulle göra hål i örat, men mamma ska också höra med dom om det bara går att köpa "läkplopparna", så kan man göra hål hemma istället :) Inte för att jag tror det går, menmen..

Puss / v

- stina äter popcorn ;o

Hallå!
Skulle skriva igår men bloggen funkade inte på kvällen när jag skulle skriva, så jag skriver en snabbis nu vad som hände igår :)
Igår; sov ju hos hanna, så jag och hon promenerade till stan på morron ( kring 2 ) , haha! Vi gick och lämnade igen filmerna vi hyrde på Hemmakväll & sen så gick vi tillbaks till hanna & sen for vi till mig :) Såg lite film, åt middag, sen for vi till stallet och körde, cilja var ZUPERPIGG, haha!
Idag; Jag och hanna vaknade 10 i 12, vi gick upp och åt frukost sen for vi till stallet med mamma, vi körde rissla, eller mamma körde och jag och hanna låg och sov därbak! Efter det mockade vi, gjorde mat och sånt, sen fotade vi lykka och cilja på ridplanen. Nu har vi typ suttit vid datorn ett tag, och vi poppade popcorn, men nu upptäckte vi att stina stod och åt ut skålen, så då åt vi inge mer ;o haha! här kommer bilder!

Puss / v



mer bilder finns på http://www.pixbox.se/alb_show_id949719_page0.html

- hos hanna!

hallå! ;b
vi har precis sett klart en film, vet inte vad den hette men det var grymt seg ;p haha, nu sitter vi och försöker se "blonde&blonder", och det är typ ingen som kollar på den! ;b jaja, vi får se vad som händer senare, har typ fått feber ;/

Puss / v

- say that you love me.

Hallådär ;b
Ska till hanna ikväll & vara med några, så nu dunkar jag musik & fixar mig lite grann. Ska först käka middag, sen fara! Mamma håller på att göra typ thaibuffé , gott (y) Sover hos hanna ikväll, så jag kanske skriver ett inlägg sent ikväll, eller imorgon när jag kommer hem :)

Puss / v

- fredag.

Hej :)
Har haft sovmorgon, så nu ska jag bara snabbt klä på mig och sen fara iväg till skolan. Vet inte riktigt när vi börjar, kvart över eller halv? ;s haha, men jag går då 9 så jag hinner :) Efter skolan ska jag iväg till stallet, så jag skriver senare i eftermiddag :)

Puss / v

- little black book.

Hej :)
Har typ inte orkat blogga nånting idag, så jag skriver ett litet inlägg nu. Har precis sett klart filmen "Little black book", jag tyckte den var super (y) Vi gick skola till 4 idag, och när jag kom hem så gick jag och la mig ett tag, är typ jättetrött även fast jag inte lägger mig så sent! brukar lägga mig kring 10 halv 11, men idag blev det lite senare pga. att jag sov några timmar på eftermiddagen. Efter det så blev det plugg, engelska läxa & no, så då har jag 1h sovmorgon imorn :) Imorgon blir det en kort skoldag, stallet och sen ska jag och sova hos hanna, i stan! Skriver mera imorgon :)

Puss / v

Oh baby, this love ain't gonna be perfect.

Hej ;)
Imorse när jag vaknade kände jag inte alls för att gå till skolan, jag hade ju feber igår & imorse hade jag jätte ont i huvvet. Men som vanligt fick jag ju inte stanna hemma från skolan, så jag gick till skolan, och efter 2 lektioner så gick jag hem och la mig en stund.. När mamma kom hem så fick hon damp för att jag var hemma, så hon ville att jag skulle gå tillbaks till skolan sista lektionen. När jag då skulle hämta min jacka & stänga av datorn så somnade jag i mitt rum ;o haha! och vaknade kring 4-5 :D Haha, när jag vaknade så skulle vi fara och gratta min kusin som fyllde 18, så jag snabbfixade mig och for dit :) Kom precis hem nu, och ska snart gå i duschen!

Puss / v




- plugg!

Hejsan:)
Nu sitter jag och pluggar lite so & käkar lite tuggummin som jag fick av gratisgodis :) , vi har typ om nå jordbruk&sitter nu och läser om nå får ;o haha! Idag hade vi kort dag på skolan, så jag och jenny for in till stan när vi slutade skolan och shoppade :) Köpte lite kläder, smink och sånt :) När jag kom hem från stan skulle jag bara ta det lugnt, men tydligen så hade mamma inte vart i stallet, så då vart jag tvungen att fara dit! Men det gick fort. Här är sakerna jag köpte idag! :)

Puss / v

cardigan, gina tricot

sjal, vero moda.

mörkrosa tunikla, gina tricot.

t-shirt, gina tricot.

lite olika ;p h&m.
köpte även underkläder, men jag lägger inte in bilder på det x)

- vhjorth.blogg.se !

Hej :)
Har nyss kommit hem från näsvik och har kollat på hoppträningar :) Har inte kunnat blogga någonting idag för att datorn har varit seg! Jamen, iallafall dagen började med en svenska lektion, och det var inte så kul, vi skulle ha läsning.. och jag läser nog den sämsta boken som finns! På hemkunskapen idag så bakade vi chokladmuffins, jag jobbade med ida, och vi är bäst på att baka (y)! Efter skolan så for jag hem& vilade ett tag, och sen hjälpte jag mamma med maten :) När jag hade ätit så gick jag upp till stallet och skulle bara snabb mocka, men då for jag ut och red och sen till näsvik, så det blev lite längre än jag trodde ;) Imorgon ska jag in till stan och shoppa lite kläder, med vem vet jag inte än... Det får vi se i morgon! Här är lite bilder från idag! Godnatt!

Puss / v


hanna på svenskan ;)

idis på hk'n

milou hos oss :)

- gonatt.

har nyss prövat lite kläder, och ska krypa ner i sängen och se film! gonatt!

Puss / v

- söndag.

Hej!
Sitter nu och käkar en macka, och dricker vatten (y) haha, mamma hade inte köpt oboy. Hann inte blogga när jag vaknade för jag for direkt till stallet, jag och mamma red runt fortlax&när vi kom tillbaks till stallet ville mormor och hennes syrra åka rissla, så då for vi ut en sväng med den :) var hemma kring 3, då packade jag och for till mamma :) Ikväll så har jag och ludde sett någon film, och sen så gick jag i duschen... ska lägga mig tidigt ikväll för jag är grymt trött i hela kroppen. I veckan så kommer jag nog mest vara i stallet, gå på stan och vara med kompisar :) Mina kläder från gina tricot har föressten kommit, kjolen var tydligen slut, så dom skickar den senare eller så får jag köpa den i piteå, men tightsen har kommit! här är lite bilder från idag! :)

Puss / v

mormor's nya hund:) dålig bild.

nej, vi skulle inte till kyrkan ;)

mormor&hennes syster från sthlm :)

goodnight.

Har varit väldigt trött ikväll när jag var med hanna,madde&niklas! Dom for hem kring 11 för att hanna's fotbolls träning börjar klockan 8 imorgon, så hon måste sova tidigt. Ikväll har vi inte gjort nå typ, jag har suttit vid datorn, och hanna ha skrattat ;o haha x) imorgon ska jag till stallet, sen packa och fara till mamma! vi höres!

Puss / v

haha, jag och broder ;p

- Forgive me.

Hallå! ;b
Nu sitter jag här med madde,hanna&niklas, hanna&niklas snackar om nå, och madde snackar m. mattias i telefon. Så då passar jag på att skriva litegrann ;p vi har typ nyss varit ute och de var kallt som fan ;/ och nu har vi precis kommit in och sitter och tråkar! Vi får se vad som händer senare, tror vi bara ska ta det lugnt ikväll!

Puss / v

hanna&nikolas ;p

- It's getting dark, too dark for me to see.

Hej :)
Har precis kommit hem från stan, har vart där med farmor för hon ville kolla på någon klänning, så jag följde med henne :) jag fick en rutig tunika, och ett par manchester tights/byxor från Vila, och så fick jag en svart tröja hon hade köpt, som var för liten på henne, som jag ska använda som tunika :) Ska snart gå och äta typ lunch/middag(?) ska göra varma mackor ikväll :) Ha det bra! :)

Puss / v

tunika jag fick av farmor, riktigt söt m. bälte till :)

rutig tunika, vila.

manchester tights/byxor, vila.


- knocking on heaven's door.

hallådär :)
orkade aldrig blogga igår kväll, jag var så jävla trött! Haha, men iallafall jag gjorde inte så mycket intressant, pappa hade druckit så han kunde inte köra mig så jag kunde vara med hanna, så jag färgade farmor's hår istället,såg på let's dance
och bara satt vid datorn :) idag ska jag nog in med farmor till stan en sväng, hon ville dit med mig ;p så jag ska springa genom duschen nu och göra mig i ordning :)

Puss / v

- fredag ;>

Hallå! ;b
Har nyss vart i duschen, grymt skönt!
Idag har jag vart på skolan, och vi har haft nån debatt-grej om aborter och de gick inte så jätte bra, för jag och hanna skulle vara mot aborter, ida, josse och jenny skulle vara för... haha x) Vi slutade tidigt idag, så jag och hanna drog iväg till stallet och det är iskallt ute, så ingen av oss orkade rida! ;b så vi gick till ica, och köpte glass (y) sen for vi hem till mig och såg någon film :) Ikväll får vi se vad som händer, ska börja med att städa sen kanske jag ska vara med hanna&niklas, men vi får väl se :)

Puss / v

no m. hanna :)

- the fame.

hallå! ;b
ska precis gå och se film m. lillebror, vi ska se nån film han har på datorn ;p efter det ska jag gå och lägga mig, är grymt trött ;s har inte så mkt kul att skriva ;p haha!

Puss / v

www.victoriahjorth.pixbox.se

Har precis ätit middag, slutade klockan 4 idag -.-
Det är -23 ute, så jag har ingen lust att gå ut nåmer idag,
det är isåfall om jag har skjuts till blåsmark och vara med hanna :)
Annars vet jag inte vad jag ska göra, typ göra lite läxor och sånt, alltid
bra de ;p haha!

Puss / v

these words.

Hallå! ;b
Har precis beställt en midjekjol och ett par jeans tights från Gina tricot ;) bild ser ni nere :)
Ikväll har jag inte gjort så mkt alls faktiskt, vart ute och gått, tagit ett bad, lyssnat på musik
och bara kollat runt på pixbox och sånt :) Ska snart gå och lägga mig och
se en film tror jag, för jag är grymt trött i hela kroppen, vet inte varför ;o
Tror det var sen vi hade masage idag, det var så grymt skönt :) haha
blir inget mer inlägg ikväll, så jag säger godnatt nu! :)

Puss / v

neyo - mad

Har nyss vart på Ica och köpt påfyllning till mobilen,
och då gjorde tanten i kassan fel ;o så det var bara
halva koden som kom, och då sa jag ju självklart till
och hon bara; då får du betala igen! haha, hon trodde
jag skulle betala igen ? -.- haha, så jag blev surne
på hon så fick hon betala det x) haha
pappa ville att jag skulle följa med ut och gå en sväng,
men vi får se hur det blir, det är så jävla kallt ;s
aja, skriver senare!

Puss / v

- bright eyes.

Hej :)
Nu sitter jag framför datorn och kollar lite kläder på internet,
ska snart gå och käka mat som pappa gjort :)
Idag har jag vart på skolan, och sen efter det bara tagit det
lugnt, lyssnat på musik och chillat :)
Ikväll vet jag inte än vad jag ska göra, försöka göra läxorna,
duscha, se TV och sånna saker :) Uppdaterar senare!
Här är lite bilder!

Puss / v

risig bild före skolan..

mumma ;)


-

Har precis lagat och sedan ätit middag, ikväll ska jag kanske
vallsberget igen ;)
Om jag inte far på valls idag, så ska jag nog städa och packa
upp, och sedan duscha. men det ska jag ju göra ändå ;p
Men vi får se vad som händer ikväll, någon som isf har lust
att följa på valls?

Puss / v

tuesday afternoon.

Hej! :)
Har precis vart med Hanna och Niklas i stallet, vi for ut och
körde en sväng, hanna red bakom och jag och niklas satt
i vagnen :)
Ska snart gå och börja med maten, vet inte än vad jag ska
göra för mat, tror det blir pyttipanna, det går fort (y)
skriver mera senare :)

Puss / v



måndag.

hallå! ;b
har inte haft tid att skriva någonting idag, men iallafall så dagen började
med att jag vaknade klockan 07.15 och tog då ett bad.
Sen kring 08.15 så drog jag iväg till skolan ;b haha
På skolan gjorde vi det gamla vanliga, typ läsa, skriva, you know it!
Efter skolan så for jag hem till mamma och packade ihop för att fara till
pappa, och när jag hade packat så for jag till pappa och började med maten.
Efter vi käkat så for jag till vallsberget med vicke&ludde, och vi var där tills
klockan 9 då det stängde :)
Nu har jag precis varit i duschen och slängt in kläder i tvätten så ska snart gå
och hänga upp det, då det är klart.
Ikväll blir det nog bara att sitta vid datorn och ta det lugnt, och sen ska jag sova
är typ jätte trött x)

Puss / v


ful stina när jag vaknade -.- ;)

söndaaag -.-

Hejsan, har precis kommit hem från Burträsk (4-5mil utanför skellefteå)
och sett min kusin sjunga, dom var 17st och skulle bli 4, så hon gick tyvärr
inte vidare ;/
Efter vi sett det så blev mormor och alla hungriga, så vi for förbi på korvgubben
och åt kvart i 10 :) haha
Idag har jag vart på konfirmation på morron, och efter konfan så gick jag och jenny
på stan och provade jeans och sånt :)
Imorgon är det skola, så jag funderar på att gå och lägga mg nu, är grymt trött ;b
Här får ni lite bilder ;p

oseriös bild på vila x)

korvgubben, skellefteå ;p


Puss / v

popstar!

hallå !
har nyss vart på konfa och efter det for jag på stan med jenny!
om 5min ska jag dra iväg till skellefteå och jag har inte hunnit
äta än, så det blir ett kort inlägg :)
I skellefteå ska jag se när min kusin sjunger på popstar :)
Jag skriver senare ikväll då jag kommer hem !

Puss / v

fyra födelsedagar och ett fiasko.

haha, hej :)
Ikväll så har jag och Ludde sett en jätte gammal film.
"Eva&Adam, fyra födelsedagar och ett fiasko", haha!
Typ dåligaste filmen som finns?
Efter det så tog jag mig en dusch, och nu sitter jag här
och bara tar det lugnt :)
Ska snart gå och lägga mig för i morgon ska jag och Jenny
på konfirmation i stan typ tidigt på morron! Eller klockan 11,
men det är gode tidigt för mig :) Efter konfan så ska jag hem
och ta en dusch, sen så ska jag till Burträsk där min kusin ska
sjunga på "popstar", typ som idol fast för yngre gissar jag?
Det ska bli kul att se :) Ha det så bra!

Puss / v

vallsberget.

Idag så har jag och hanna vart på vallsberget
hela dagen eller, mellan 11 och 3 ;p
när jag kom hem var jag helt slut, eftersom jag
steg upp halv 8 imorse för att jag hade stalljour;p
så jag sov mellan 15.00-18.00.
Har nyss ätit thaiwok och ska gå i duchen nu.
Ikväll ska jag tog bara ta det lugnt och se på tv
och sånt, för jag har ingen skjuts och så har jag
konfirmation imorn ;o

Puss / v


stalljour.

Ikväll så har jag sett let's dance och bara
tagit det lugnt... ska gå och lägga mig nu,
har stalljour imorn, så jag ska upp klockan
halv 8, och efter det så ska jag till valls m.
Hanna, Niklas och nån ;p haha!
Ring om ni ska dit ;d

Puss / v


let's dance.


Nu har jag precis vart i stallet och sitter och kollar
på mamma's nya kamera. En canon 10d, och ska
snart äta middag :)
Ikväll ska jag se lets dance och bara mysa på :)
Ring och smsa!

Puss / v

if tomorrow never comes.

Nu är jag fixad och klar för att dra iväg till
skolan. Kort dag idag, skönt! :D
Efter skolan ska jag iväg till stallet och ikväll
har jag ingen aning vad jag ska göra... det är
bara ringa och smsa om nån vill hitta på nått :)

Puss / v

make my day.

Hallå! ;b

Har nyss duschat och provat ett par nya täckbyxor,
ska ju till valls på lördag, så jag måste ju ta fram alla
skidgrejor :) Hittade ett par bruna quicksilver täckisar
som jag kunde ha, så då sålde jag mina svart-vita till
Ludde, som var jättestora på han (dom var till&med stora
på mig), men han tyckte det bara var snyggt ^o) haha
aja, ikväll ska jag försöka lägga mig lite tidigare...
ska krypa ner under täcket och lägga mig och se lite tv
i mitt rum :) ha det bra!

Puss / v




kevin borg - with every bit of me.

Hej :)
Har precis vart med Hanna, jag plockade hennes ögonbryn,
såg simpsons, såg film och åt melon :)
ska dra i duschen nu ! :)

Puss / v

She says we've got to hold on to what we've got.

Hallå! ;b
Har precis kommit hem från en lång dag
i skolan och sitter och fryser i mitt rum...
Taskigt att man måste gå tills klockan 4 när det är
första dagen och allt ;p
Ska iallafall börja laga mat nu, och kring klockan 6
så ska Hanna komma hit, jag ska plocka hennes
ögonbryn, sen efter det så vet jag inte, säkert se
någon film eller nå :) ring oss!

puss / v


Cold as ice.


Hallå ;b
Nu har vi lunch, så jag och hanna sitter hemma
och käkar glass för det var så äcklig lunch i skolan.
Har lång dag idag, så nånting måste vi ju käka ;d
Skiver senare!

Puss / v

gym class heroes - like father like son

nu är jag fixad och klar och ska gå iväg till skolan.
här får ni en bild :) slutar klockan 4idag, så jag skriver
kring det :)

Puss / v


besökare!

Måste bara säga att jag har haft 92 besökare idag ;o
shit, tack alla som tittar in :)

fool's gold.

Nu har jag sett filmen "The Lizzie Mcguire movie",
en gammal film, men jag tyckte den var bra:)
Skola imorn, hur kul är det? -.- haha x)
Ikväll har jag sett Grammisgalan (?), duschat
och sett filmen då :) gonatt allihopa :)
Puss / v


i wanna love somebody like you.

Ändrade planer.
Hanna fick inte fara någonstans, så nu ska jag
gå och göra en milkshake, och sen se filmen
"The Lizzie Mcguire Movie", ingen aning vad det
är för film, men det är iallafall Hilary Duff som spelar
huvudrollen, så vi får se vad det är förnån :)
Efter det blir det nog en promenad med Stina, dusch
och välja kläder till imorgon. Kanske skriver ett senare
inlägg kring 11-12 :)

Puss / v

The only problem is that you was using me, in a different way that i was using you.

Hej :)
Idag igen vaknade jag klockan 2, hade ställt klockan på 11 så jag skulle
hinna rida medans det var ljust, men som vanligt så somnade jag om...
Idag har jag hunnit vara i stallet, och städat lite grann.
Nu har jag precis ätit våfflor med grädde som var super gott, och nu
sitter jag och kollar lite på topshop :) Ska senare kolla vad jag ska ha
på mig imorgon på skolan;d
Om ett tag så ska Hanna komma till mig och vad vi ska göra vet jag
inte, såg precis att jag inte har kvar mitt photoshop sen jag formaterade
datorn förra veckan, så vi ska väl kolla nån film , dricka milkshake
och bara mysa på, uppdaterar senare!

Puss / v



If i were a boy, i think i could understand.

Hallå;b
Tänkte skriva ett sista inlägg innan jag går och lägger mig.
Måste börja lägga mig lite tidigare nu, eftersom skolan börjar
på torsdag och jag är uppe till 3-4 och vaknar klockan 2 ;d
38st besökare idag, det är väl ändå bra för att ha haft bloggen
i 3dagar? ;p
Ikväll så har jag gått med hundarna en sväng,och så har jag sett
filmen "Mad Money". Jag tyckte den var bra :)
Imorgon så får vi se vad som händer, mest troligt blir det stallet,
promenad och så ska jag säkert börja städa ;p haha, skriver det
typ i varje inlägg, aja x) gonatt.

Puss / v

bloggdesign ;d


Nu är bloggdesignen klar, och det är Hanna Carlsson
som har fixat den åt mig :D Tack! <3

Har vart i stallet med Jossan och har precis käkat middag.
Ikväll händer det nog inte så mycket, mamma orkar inte
börja med sin garderob, så då orkar jag inte börja med
mitt rum heller x)
Blir nog att se några filmer, spela pingis och gå ut och
gå med hundarna :)


Puss / v




I wanna make love in this club.


Godmorgon! :)

Har precis vaknat, sov till kvart över 2.
Har nyss smort (?) in mig med brun utan sol,
vi får se hur det resultatet blirnär man är trött ;b
Vaknade först klockan 10 och gav ludde presenter,
han fick typ, en tröja (som jag valt), ett par handskar
och ett par nya stavar, för han bröt av dom han fick
av mig -.- haha x)

Idag ska upp till stallet och fara ut och rida en sväng,
sen blir det kanske att börja städa i mitt rum...
Det beror på om mamma rensar ur sina garderober,
för jag har 1, och hon har 5 -.- så det är ingen idé att
börja städa föränns jag fått en till, för annars rymms inte alla kläder ;p

Ska dra och äta frukost, (lunch) nu :D

Puss / v

All i wanna do is make love to you.


Hallådär! :)
Hade tänkt skriva ett sista inlägg innan jag går och lägger
mig och ser film.
Har nyss varit i badet och haft på en "ansiktsmask".
Hade tänkt lägga mig och se filmen "Mr.Woodcock",
om jag inte somnar ;p Imorgon (idag) så fyller ju
Ludde år, så då blir det att fira honom, fika och sånt...
efter det ska jag upp till stallet, hade tänkt fara ut och köra,
och senare på kvällen så får vi se vad som händer,
kanske börjar städa imorgon, för det skulle verkligen behövas...
Men vi får se om jag har tid & ork för det :)

PUSS / v

real good, we dance in the studio


Tjao;d

Har nyss ätit kladdkaka det var jätte gott :)
Ikväll så har jag spelat pingis, sett en film
och bara myst på :)
Det gick inte så bra för mig med pingisspelandet,
jag åkte ut hela tiden, så då gick jag upp och började
vispa grädde och ta fram hallon :)
Filmen vi såg hette "definitely, maybe", den var ganska
bra, fattade typ ingenting i början ;p
Ska snart he på en ansiktscreme, typ som en ansiktsmask
och ta mig ett bad :) Skriver senare ikväll :)

PUSS!

I can't belive how things can change so fast


Hallå! ;d

Har precis börjat med maten, det blir potatisgratäng och nå kött(:
Idag har jag vart på stan med mamma, vi köpte present åt Ludde
och vi käkade på Subland :)
Ludde fick öppna en av sina presenter idag, och det var ett pingis
bord, så ikväll blir det att spela pingis med alex, hanna och ludde:)
Skulle tydligen vara hemma ikväll för att mamma skulle på havs
badet !
Kanske skriver mer senare, ska gå & duka nu :)
PUSS!





bloggdesign?


tju ;d

Hade tänkt göra ett sista blogg inlägg innan jag går och lägger mig :)
Jag och stina har nyss sett "Djävulen bär Prada", den var ganska bra.
Ska inte städa imorgon, jag ska in till stan med mammi sen ska jag
till stallet, och efter det får vi se vad som händer... orkar bara inte
börja med rummet hos mamma, det ser förjävligt ut -.-
Om ni vill hitta på någonting imorgon kväll är det bara
att höra av er; 0706701795, eller msn; [email protected]!

Föressten, någon som har lust att fixa en blogg design åt mig?
Det skulle vara jätte snällt!
Puss!
haha, blåöga? ;/
stina :)


Baby, who turned the temperature hotter? Cause I'm burnin' up, burnin' up for you baby.


Tjenare! :)


Nu är jag äntligen klar i mitt rum, just nu sitter och lyssnar
på Jonas Brother's och dricker en choklad milkshake.
Har flyttat om ganska mycket i mitt rum, men nu är det helt klart iallafall!
Känns ganska jobbigt att fara till mamma ikväll, för jag vet redan att
i morgon bitti ska jag börja med att städa mitt rum där för det ser
ut som en soptipp (somvanligt) :D så det kommer jag hålla på med
i veckan, även stallet och kompisar :)

Ikväll blir det nog att packa ihop sakerna, fara till mamma, bara mysa och
se någon film... orkar inte börja städa ikväll.
Det får bli imorgon efter stallet...
Puss!


So what, I'm still a rockstar.



Hallådär ;b


Nu har jag precis kommit in, har varit ute med hanna och vi gick förbi vicke en sväng,
men där var det fullt med folk och dom kollade hockey, så vi drog hem:)
Vi såg först på Madagaskar 2 (?) och gjorde varsin choklad milkshake, sen gick vi ut ett tag,
ska inte vara ute så mycket på grund av att jag inte är frisk än ;s
Idag har jag inte gjort så mycket, jag har städat garderoben, tagit ett varmt bad,
sett några filmer och sovit.
Imorgon ska jag fortsätta städa i mitt rum, och pappa ska hjälpa mig att skruva upp
några hyllor i mitt rum som han skulle ha hjälpt mig med för ca. 1,5 år sedan,
och efter det så ska jag börja packa ihop och fara till mamma (:
Ska sitta vid datorn ett tag nu, sen gå och lägga mig!
Slå gärna en pling; 0706701795!
Puss!



kevin borg - living on a prayer


Hallå! :)

Hade tänkt att göra ett försök att börja blogga igen, vi får se hur det går ;)

Sitter just nu och lyssnar på musik, och ska snart käka frukost.
Igår kväll såg jag på "Barnhemmet", en skräckis ;d började typ gråta i slutet;s
Den måste ni se, den var grymt bra (y)
Idag händer det väl inte så mycket, är fortfarande sjuk så jag kommer väl se
någon film och sen städa mitt rum -.- något bra film tips?
Kanske skriver senare ikväll, puss!

RSS 2.0