godnatt

utvecklings samtalet gick faktiskt bra, bättre än jag trodde! :) nu ska jag iallafall lägga mig, har sovmorgon i morgon också! :) haha!

Puss / v


310309

nu är jag äntligen klar med svenskan, och har skickat repotaget till min svenska lärare! nu ska jag bädda min säng, och fixa klart det sista i mitt rum! det blir skönt att få klart nu, bara jag kan hålla det såhär fint! (a) haha! ska kanske ut och fota en sväng sen, vi får se! ska iallafall på utvecklingssamtal klockan 16.30, vi får se hur det går! ;b

Puss / v

håret uppsatt (y)


gonatt!

nu ska jag lägga mig och läsa igenom moped boken, för provet är ju på torsdag! :) här är lite bilder från mitt rum ;p

Puss / v

linssoppa på hkn :(


fick plocka ut allt, det är blyertsstreck på golvet, inte damm ;b


efter


smink grejs ;b suddig bild


säng, dock inte hunnit fixa sängen än ;b


mera bilder.

nu for precis hanna hem, hon har vart här gode länge nu ;p haha! jag har faktiskt städat mitt rum idag, och mublerat om! det tog ca 3,5h, men snyggt blev det! det kom folk hit och grattade mig, så jag fick baka en till tårta ;b av min moster&kusin fick jag 200kr, och av mormor 500 och en trisslott, men jag vann ingenting ;p jag och hanna har mest suttit vid datorn ikväll, och tagit lite kort och redigerat bilderna! nu ska jag hoppa in i duschen, och sen lägga mig och se tv i mitt nystädade rum ;) haha! här är lite bilder!

Puss / v

ulla


stina


fick en lampa av janne, har en sån hos papi också ;)

snösnösnö-.-

det snöar fortfarande! är så less på snön, vill att den bara ska smälta bort så det blir sommar nångång! jag kom till mamma kring 7 nångång, och har suttit i 2h nu och försökt installera grejset på kameran så det går att lägga in bilderna på datorn. men det gick ju då självklart inte! -.- så jag fick lägga in dom på mammas dator, he bilderna på ett usb-minne och lägga in dom på min dator, och redigera dom lite i photoshop. nu ska jag iallafall ladda upp bilderna på pixbox ;p

Puss / v

vägen såg ut såhär igår, nu ser man den inte ens :(


bygg ;b

mer bilder finns på http://www.victoriahjorth.pixbox.se

snö!

nu ska jag snart iväg på moppekurs, och insåg just att det har snöat typ 1dm inatt ;o nu ser man inte vägen längre :( idag på moppekursen så har vi uppkörning, hoppas det går bra! :D skulle inte förvåna mig om alla har glömt ställa fram klockan, så är jag där 1h före alla andra ;p haha!

Puss / v

stäääd!

idag så skulle jag fara på moppekurs, men pappa orkade inte köra mig någonstans (som vanligt), så jag hann inte fara på den! iaf så gick jag upp på ica och köpa tårtgrejor, och bakade en tårta, för snart kommer farmor :) ska städa och fixa lite nu! uppdaterar ikväll, ska nog vara med hanna! :)

Puss / v

270309

ikväll så har jag vart på mopedkurs i 2h, typ ingen jag kände där men aja ;b haha! imorgon börjar kursen klockan 11, så jag får sova lite iallafall :) alex kom och hämtade mig med moppen från kursen, så jag fick köra hem! när jag kom hem så hade pappa lagat potatisgratäng med grillad fläskfilé, mums!<3  efter middagen så har jag mest bara pluggat och sånt, till provet! och sett lite av lets dance. nu har jag faktiskt tänkt att gå och lägga mig och se en film, vill bara sova! haha

Puss / v

hanna&kladdkaka ;) haha!


plugggg! ;)

mopedkurs.

nu är det 50min kvar tills jag ska på moped kurs. hoppas det går bra! :D haha

Puss / v

15 år.

nu har jag precis käkat tårta m. familjen ;b fick en systemkamera & en tidning.. har ju redan fått en moppe för typ 1mån sen! så den hör ju till! nu ska jag snart fara iväg till skolan, bara klä mig och borsta tänderna :)

Puss / v



kamera


tårta ;b inte bara jag som ätit! haha

how many times i cried.

nu ska jag lägga mig och se en film, har typ lagt mig halv 10- 10 , hela veckan! i eftermiddag så har jag och pappa vart in till coop och stor handlat tills imorgon och sånt. kul att ha ett matteprov när man fyller år! -.- haha!

Puss / v

coop ;)


parfym jag fick av frida, inte mkt kvar, men ändå :)

snabbismat ;b

nu har jag precis kommit hem från skolan, och ska snart äta middag. pappa skulle bort, så jag, alex och ludde fick beställa pizza. vi får se vad som händer senare, fyller ju år imorgon ;o haha! här är lite bilder från idag!

Puss / v

frida&jenny


mumma <33


ida&frida


höhö


hanna&ida


<3


snyggt konstverk på bilden ;b haha!

godnatt!

nu ska jag gå och lägga mig, är så grymt trött. och imorn är det skolfoto ;o hur ska man se ut då ? ;s

Puss / v

ny hårfärg.. :)

nu har jag och hanna precis ätit middag, före middagen så färgade hon mitt hår, det var typ mellan/mörk brunt m. slingor först, och nu typ mörkbrunt/svart ;b haha! idag så har vi varit och bowlat me klassen, och jag skulle ha vunnit om inte jag och oskar hade råkat göra varsin strike var, till mattis -.- haha! nu ska jag och hanna pallra oss iväg till stallet, så jag uppdaterar senare!

Puss / v


töt brud på matten :)


snygga skor, strl 49 :)


he-he-he


hehe ;d


snygg tröja :) haha

don't stop the music.

nu har jag precis kommit hem från stallet, och sitter och lyssnar på lite musik! vi slutade halv 2 idag, så jag och hanna stannade kvar ett tag, och satte oss vid datorn i bibblan :) sen gick jag iväg till stallet, det går knappt att rida någonstans, så jag och ponnin gick ut och gick en ganska lång sväng. här är lite bilder från idag!

Puss / v

jim&adam på svenskan ;b haha!


poni


poni


påwni'


;)

why does it hurts?

hehe (a) nu börjar det bli lite glest mellan inläggen! men, jag ska försöka blogga så mycket som det bara går! i helgen så har jag vart i luleå hos min pappas tjej, som också har en dotter som heter vendela som är 13(?) tror jag :) iallafall så har jag och vendela mest suttit vid datorn (utan internet), så därför har jag inte kunnat blogga någonting. nu ska jag hoppa in i duschen, och sätta igång en tvättmaskin, sen bara lägga mig och ta det lugnt :)

Puss / v

luleå!

nu far jag iväg till luleå, vi får se om det blir nå inlägg där, beroende på om jag har något internet :))

Puss / v

stallet

nu ska jag iväg till stallet, har precis vaknat, ska bara äta frukost! nu är det bara 6 dagar tills jag fyller år, fan va fort tiden har gått ;b här är en bild på mig i kukkola forsen år 2002 ;o haha!

Puss / v

hahahahahah ;d

goodnight...

nu ska jag gå och lägga mig, är grymt trött efter praoen och allt!

grymt bra låt, tycker jag iallafall! (y)

Puss / v

You're everything i need and more, it's written all over your face.

hejsan!
nu är min bloggpaus slut, och jag ska börja om att blogga igen. har varit så mycket nu under praoen, så jag har helt enkelt inte orkat! jag har haft det super bra på praoen, och jag har fått göra olika frisyrer idag, även lärt mig göra en inbakt fläta ;) kunde jag inte tidigare! efter praoen gick jag på stan, jag köpte lite olika saker, bilder kommer nedanför. Hanna glömde att fota på sin praoplats, så jag fick gå på glitter och fota lite åt henne! :) och ni som förstår er på kameror, mamma hade lämnat in sin canon eos 300d på lagning, vi bad dom laga den för 2000kr. när mamma idag skulle gå in och hämta kameran på expert, så sa dom att den inte gick att laga eller nå sånt, så mamma fick istället köpa en helt ny canon eos 450d, med ett objektiv, för 2000kr. jag tyckte det var ett bra pris eller? ;) så nu har vi en 450d & en 10d :) här är lite bilder från praoen, och det jag har köpt idag :)

Puss / v

canon eos 450d.


shamoo'n, även fullt bakom, 77st ;b


ser ut som ett handtag ;b


flätad knut ;b


söt tjej på subland ;)


min FÖRSTA inbakade fläta ;))


enkel frisyr.


flätad knut.


ring & örhängen, h&m


tygskor, åhléns


tunika/klänning, ginatricot

paus!

nu tar jag en bloggpaus igen, tills på fredag!

puss / v

- prao!

nu är jag fixad och klar, bussen går 5 över, så jag ska snart springa upp till busshållsplatsen. uppdaterar mera när jag kommer hem!

Puss / v

godnatt!

nu ska jag gå och lägga mig, kom hem från luleå klockan 7, och när jag kom hem så gjorde mamma våfflor :) imorgon har jag prao på cau+co, så jag kommer inte blogga föräns i morgon kväll, eller innan jag far imorgon. här är lite bilder.

Puss / v

fryser då inte iallafall :) (stallet)


<33333333


snyggt stina? -.- hahahaha!

luleå!

nu ska jag fara iväg till luleå, så det blir mer inlägg när jag kommer hem, får se om jag tar med datorn :) här är lite risiga ego pix.

Puss / v



smutsig spegel, oja!

- stay the night.

kring halv 10 imorse väckte pappa mig och sa att vi skulle och hämta min moped i öjebyn, så vi for iväg och hämta den! och då skulle jag tydligen köra hela vägen hem, haha! har inte ens fått mitt moppekort än ;d  aja! har nyss tvättat moppen och nu sitter jag här och bara chillar! :) i eftermiddag så ska vi iväg till luleå och sova där, för min kusin fyller 18 år! :) så, jag tror jag skriver ett inlägg innan jag far, men annars får ni ha det så bra tills imorgon!

Puss / v


Guess this means you're sorry

hallå!
har nyss vart i duschen, tror jag ska lägga mig och se på film nu! är grymt slut efter dagen, pga. jag inte riktigt är frisk men jag ändå for iväg till kåbdalis. men jag får skylla mig själv! när jag kom hem så käkade jag middag, sen fick jag veta av pappa att vi skulle fara och kolla på en moped, vi for hem då och fortsatte att kolla på blocket så hittar jag en nrg i piteå, som var helt ny! vi for och kollade på den också, och nu har vi köpt den! :) eller, vi ska hämta den imorgon :) här är lite bilder från idag, och på moppen!

Puss / v

hihi ;)


hane i skoge


skogen som hanna trillade i typ 10 ggr (a) haha!


<3 - 08

super strong.

nu har jag ätit några äckliga mediciner och ska börja pallra mig iväg till skolan! bussen går halv 9, så det gäller ju då att inte missa den! :D

Puss / v

- kåbdalis!

nu har jag packat, duschat, tvättat bort smink och allt, ska lägga mig och se film nu, för annars kommer jag nog inte orka hela dagen i morgon ;b fick iallafall gå hem från skolan idag, men la mig och vilade mellan 12 & 3, och efter det så kändes det mycket mycket bättre. får se om jag hinner uppdatera imorgon bitti, men annars blir det inlägg då jag är hemma!

Puss / v

bild lånad från kabdalis.com


skola!

japp, det blir skola idag! får se om jag orkar hela dagen, känner mig redan lite små hängig men jag har ju inte vaknat än riktigt.

Puss / v

one step at time.

hallå ;b
har inte orkat blogga nu när jag har vart sjuk! vi får se om det blir skola imorn, men jag vet inte riktigt än! har även fixat windows 7 till min dator, och jsg tycker det är mycket bättre än vanliga windows xp & vista :) uppdaterar i morgon bitti, nu ska jag ta en bad & slänga in massa kläder i tvätten. Måste även städa upp lite i mitt rum, det ser förjävligt ut.

Puss / v


dethär är nya windows 7, har inte hunnit lägga in nå saker på datorn än
för att jag nyss formaterade den.

sjuuuuuuuuuuk

ååååååh, inte kul att vara sjuk! orkade inte blogga igår, var så jävla trött! igår iallafall var det tolktävling på morgonen, vi var sena dit, så vi hann knappt värma upp hästarna, men vi kom iallafall 2a med lykka och 3a med cilja :) tiden 1.54 med lykka, och 2.00 med cilja. hoppas iallafall att jag hinner bli frisk tills på torsdag, för då ska vi ju till kåbdalis med skolan :) föressten, nån som vill köpa en mobil? lägg ett bud! batteriet ingår.

Puss / v








Everywhere I'm looking now, I'm surrounded by your embrace

hejhej :)
glömde att skriva i bloggen innan jag for iväg till skellefteå (a) har precis kommit hem nu från min morbror som fyllde 23år & vi kollade på hans nya lägenhet. ska snart dra iväg till stallet iallafall, ska bara gå ut och gå med henne, för hon måste vara pigg tills tolktävlingen imorgon :) ikväll får vi se om jag ska vara med hanna, eller om jag ska följa med mamma och hälsa på några.

Puss / v

broken strings.

hejhej :)
har precis kommit hem från kioskpiraten, jag, ludde och alex var och köpte lite godis. jag orkade verkligen inte blogga igår, var så jävla trött! Igår; var med jossen (min kusin), vi for ut och tolkade bakom hästen, och såg film och sånt :) hanna c kom till mig kring 11-halv 12 , så sov hon hos mig ;b lite sent påkommet (y) aja! Idag; jag och hanna vaknade kring 10-11 nångång, kring 12 så for vi upp till stallet, vi for ut och red, sen släppte hon på plan så vi skulle kunna fota lite. efter stallet gick vi förbi på ica och köpte chokladpudding ;o så jävla gott det var! :d när vi kom hem, åt vi det. efter det så somnade jag, och jag sov i ca. 2 h, så när jag vaknade så var hanna påväg hem! haha, fan va social jag var då (a) vi får se om det blir någon uppdatering ikväll, annars kommer den imorgon innan jag far till skellefteå!

Puss / v

poni


mumma :)

- 090304

hej :)
nu har jag varit hemma några timmar. måndag morgon så for jag iväg till kåbdalis, och kom hem idag (nu ikväll). i kåbdalis så har jag åkt slalom och bara myst på och sett film och sånt. nu sitter jag och äter lite godis och ska snart gå och lägga mig, imorgon ska jag och tolka med min kusin :) här är massa bilder från i veckan!

Puss / v


kvällsåk.





ludde påväg ner.


fick av pappa ;o haha


nån söt liten kille, "jag lyssnar hellre på RIX FM än på mina föräldrar"


backen


liften


moln? ;p


träd


skogen


mumma (y)


renar


vi stannade i storforsen och fotade lite.


nya googles.

- kåbdalis!

nu far jag iväg till kåbdalis, vi får se om det blir nå inlägg där, beror på om jag har internet! bilder kommer när jag kommer tillbaks :)

Puss / v

If you want me you're gonna have to catch me.

hej :)
nu har jag precis kommit hem från en 8h biltur -.- haha! i helgen så har jag köpt massa olika saker på stan, sen har jag också sett melodifestivalen, massa filmer och sånt! :) (somsagt, har vart i finland i helgen) ikväll ska jag lägga mig tidigt, för imorgon ska vi iväg till kåbban! vi for ju förbi där och lämnade husvagnen! här är bilder från i helgen och det jag har shoppat :) uppdaterar kanske senare.

Puss / v

stan (y)



ute på isen m. bilen ;b

haha, fulskorna jag&vendela hitta :D

'

mjau

mjau2

ludde på candyworld.



(y)

farmor köpte åt mig. skopunkten.

sjal, ginatricot.

t-shirt, ginatricot

jacka från pappa, ginatricot

smycken, h&m

hehe, gode mkt bilder :D

RSS 2.0