some say love.

nu har jag precis vart i duschen och ska lägga mig och vila ett tag. jag och hanna far in till stan halv 4. uppdatering blir i morgon och då kommer det mest troligt lite bilder, för jag har ju fått tillbaka mobilen nu :)

Puss / v


känns som om moppen har gått långt nu :( haha, 123km ;)


www.vhjorth.blogg.se

hejsan!
nu har jag precis kommit hem från pappa, vi for och hämtade en säng åt mig, sen tvättade jag moppen. på lördag så ska jag och vendela på ikea, så ska vi sova hos farmor efter ;) hehe! nu ska jag gå och äta någonting. imorgon blir det prk med hanna, sen bio, vi får se vad som händer mellan det :)

Puss / v

sometimes.

nu har jag precis kommit hem från hanna, provade ett par ridstövlar som jag kanske ska köpa. efter skolan for jag och hanna hem till henne och sov ;o haha, kring 4 så for vi iväg till stallet, och red i 2h, ångrade att jag inte tog med kameran för hästarna var pigga&fina idag :) nu ska jag iallafall lägga mig så jag orkar upp imorgon, för jag ska duscha i morgon bitti :)

Puss / v

ida på slöjden ;)


lykka ;)


cilja ;)


höhö


stövlarna

varma mackor (y)

nu har jag och hanna precis käkat lunch. det var fisk på skolan så vi orkade inte sitta och spy i matsalen ;) haha! nu ska vi iallafall upp till skolan igen, så ska vi ha svenska, och vi ska redigera våran film nu, om ens lis mari ens vet hur man gör, för hon har inte kunnat hjälpa oss på 3lektioner -.- aja, uppdatering senare!

Puss / v

-

hej :)
nu har jag precis ätit en macka och ska snart hoppa i badet ;) blev så frusen av att kolla på hoppträningen. får se om jag uppdaterar senare ;b

Puss / v

inte riktigt va? ;)

mera bilder

hejsan, nu har jag precis kommit hem från skolan! på hkn idag så fick vi typ välja vad vi ville göra förnå, så jag och hanna gjorde typ kycklinggryta med curry, och pasta till det, det var GRYMT gott! :) nu ska jag packa, sen ska jag en snabbis in till stan för att dom ringde precis och min mobil är klar :) och det stod på internet att det var 3veckor kvar, aja... bara bra om jag får tillbaka den fortare. här är iallafall bilderna jag lovade igår, hade bra! :)

Puss / v





idis


preem


årets första mjukglass! (L)

bilder

hej, nu har jag precis redigerat bilderna... ska gå och lägga mig nu.
mer bilder kmr imorn ;b

Puss / v

cyklaaaaaa (y)

haha, nu ska jag ut och cykla med ida ;o haha, hon undrade om jag ville följa, så jag gör det :) ha det så bra, blir nog inga bilder, eller vi får se om jag orkar ta med kameran :) 
 
Puss / v


250409

hej bloggen ;)
haha, ursäkta bilden ida la in på mig igår, tror den är från 6an -.- haha! iallafall, discot igår... vi kom dit kring halv 10, och jag for hem klockan 10, jag hade så jävla ont i huvvet så jag kunde knappt stå upp ordenligt, så direkt jag kom hem så gick jag och la mig. nu ska jag iallafall fara in till stan med vendela, britte och farmor, dom ville att jag skulle följa på nån loppis eller nå ;b haha!

Puss / v

my place

Hej nu är vi hos mig och det pågår en jäkla massa fix! Sen efter det så ska vi på hortlaxdiscot en trappa ner, vi ses där?;)
måste bara säga att alla är jätte snygga även om vi inte har en bild så kommer det upp i nåt senare inlägg kan jag garantera, eller hur vickan? Hela mitt rum doftar nu hårspray och parfym,det är klet på golvet och ser precis ut som alltid när dom vart här på fixning! Imorron skulle det sitta fint med städhjälp,nån frivillig!? Påskmusten är nu slut ,så det är dags att fylla upp glasen igen! Fortsätt läs vickans blogg!;)
Hare' gött allihopa!;) nu ska vi göra slut spurten och börja bli klara, ses ikväll!
pussar Ida


hahaha en super snygg&gammal bild på min sötis vickan!;)

disco!

nu ska jag iväg till ida, kvällen kommer bestå av disco i hortlax, får se om det blir nån mer uppdatering ikväll :) kanske någon bild på oss, men kan inte lova någonting :)

Puss / v

ses där! :)

Right round - Flo Rida

vi for aldrig och hämtade sängen, den var ju tydligen 180cm ;s så den får inte ens plats i mitt rum -.- men nu har jag kollat lite på ikea, och jag ska dit nästa helg, det känns skönt. nu ska jag lägga mig, men ska först äta någonting :)
härlig låt!

Puss / v

Its too late to cry.

dom har nyss vart och hämtat sängen, så nu blev jag lite rikare ;) haha! men, vi ska snart fara och köpa en ny säng ;) haha! iallafall så ska jag hoppa in i duschen nu, för klockan 8 så ska jag iväg och hämta den andra sängen. uppdatering blir kanske senare ikväll, men vi får se om jag orkar och har tid. här är en bra låt!

Puss / v

230409

nu har jag och hanna precis kommit hem från skolan, och nu sitter vi och kollar på lite bloggar. vi ska snart fara, hanna ska på fotbollsträning och jag ska hem till pappa. det kommer en tjej och ska hämta min säng idag, eller hon ska iallafall kolla på den, så ska jag äntligen få köpa en ny! uppdaterar senare!

Puss / v

dålig uppdatering

förlåt för superdålig uppdatering, men jag har helt enkelt inte orkat blogga. nu ska jag snart iväg till skolan, känns grymt jobbigt för att vi går till 4 idag, och sista lektionen så har vi prov... konsthistoria! ;o haha, kan typ ingenting! iallafall ska jag klä mig snart, sen springa iväg. uppdatering blir när jag kommer hem.

Puss / v

inga bilder, har fortfarande inte fått min mobil! -.-

HAHAHAHAHA



hahahah, fan dt sjukaste jag sett!

i'm yours.

nu har jag precis kommit ut från duschen. mamma ringde till mig kring klockan 6 och sa att det hade kommit ett spånlass till stallet, så då var det bara dit och skotta spån, för kring 8 så skulle dom komma och hämta fåtöljerna :) nu ska jag iallafall kika lite på pixbox, sen ska jag lägga mig. får se om jag kör moppe till skolan imorn ;b haha!

Puss / v


bloggdesignen kommer nog imorgon, för hanna måste hjälpa mig (a)

bloggdesign

hej! :)
kom hem från skolan för ett tag sen. ska börja packa nu för jag ska ju till pappa, det kommer även en tjej och hämtar fåtöljerna som jag har sålt. mest troligt så blir det en ny bloggdesign ikväll, men vi får se om jag fixar någon :)

Puss / v

bilder.

nu ska jag lägga mig. men här är lite bilder från i helgen. resten kommer upp på pixbox i morgon.

Puss / v

mormor me godiständer


skoter som mamma hyrde


antes skoter


fick en fisk, äcklig :(


i fjällen


skoterled

hemma!

nu har jag kommit hem från adolfström, eller arjeplog, typ samma sak? ;s haha! har fått lite färg i ansiktet, för vi var ju ute hela dagen igår, fredag kom vi ju dit på kvällen så då var vi ju aldrig ut, och idag så var det storm där, så vi for hem klockan 12. fick iallafall 1 fisk igår när vi var ut med skotern. nu väntar jag på att min kusin ska komma, och vad vi ska göra vet jag inte än.. bilder från i helgen kommer senare ikväll!

Puss / v

arjeplog

nu fick jag precis veta att vi ska upp till arjeplog över helgen, för mormor har husvagnen där. så nu ska jag packa och sånt, vi hörs söndag kväll när jag har kommit hem, så får vi se om jag har blivit nå brun ;)

Puss / v

angel of the morning.

hallå! ;b
ska börja med att berätta om gårdagen. det hände faktiskt inte så mycket, vi var hos vicke en stund. sen for jag och hanna hem till mig och hämtade pengar, sen preem och tankade moppen. efter det så for vi hem, lämnade mopparna och gick upp till stallet och räfsade ihop hö.

Nu har jag nyss vaknat, ska gå upp och äta frukost nu... det är så ljust ute så man vaknar så tidigt! :( efter jag har ätit frukost ska jag lägga mig på altanen och steka :) det ska bli varmt idag också, så jag passar på! :) uppdatering blir senare, men kanske nån bild från idag...

Puss / v

buskisse :)

tjao

gå in på vickes nya blogg! :) www.vickeelu.blogg.se! höhö'

puss/ v

ny hjälm! :)

nu har jag precis kommit hem från luleå... vi for först till sunderbyn för min lillebror skulle ta röntgen bilder på sina tänder, sen for vi in till luleå och käkade lunch på korvgubben ofc. :) efter det så for vi och kollade på mopedhjälm åt mig, och vi köpte en svart med en orange döskalle, för det matchar ju moppen :) vi köpte även ett nytt batteri till den..

Puss / v

vad tycker ni ? med spegelskärmen eller vanliga? :)

vanliga skärmen.


spegelskärmen ?


spegelskärm

vilken ska jag ha?

this is how it goes now.

nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. idag så har jag vart i stallet med min kusin, så kom hanna dit så vi red med henne :) kring klockan 6 så for jag och min kusin hem till mig och åt tacco, det var grymt gott! :) kring 7-halv 8 så kom hanna till mig, och var med oss. vi gjorde inte så mycket, typ dator...  halv 9 så for vi till preem, för hanna skulle tanka moppen, hon visste inte hur man gjorde, så celia fick hjälpa oss, och då spillde hon ut sin monster dricka, stackarn :( vi for sen och hämtade min lillebror i vitsand. nu ska jag gå och lägga mig, för vi ska VARA i sunderby sjukhus i morgon bitti klockan 9, så jag stiger väl upp kring 7 nångång. efter det så ska vi fara och köpa min moppehjälm, om dom nu har öppet. ;b

Puss / v

sol :)

i morse vaknade jag ca. halv 10, då åt jag frukost sen la jag mig på altanen och solade ca. 2 timmar, grymt skönt, men jag ser då knappt någon skillnad ;b efter jag solat for jag iväg med moppen till pappa och hämade lite grejer jag glömde där igår. snart kommer min kusin, hon sitter på bussen nu påväg hit, och när hon kommer ska vi till stallet och rida och sånt. uppdaterar senare! :)

Puss / v

ulla


elskling<3


eye of the tiger.

i morse vaknade jag kring 12, och då började jag packa och städa. det var ju superfint väder ute, så jag var ju grymt sugen på att sola eller något, men nej, jag vart tvungen att packa och städa. iallafall tog jag moppen och for och köpte glass, ben&jerry's (y) ikväll så har jag packat upp och städat och sånt, typisk städdag måndagar ;b, imorgon ska jag och min kusin till stallet, så uppdatering blir imorn när jag vaknar. var även med hanna 2h nu ikväll, vi satt mest och kollade pixboxar och bloggar ;b

Puss / v


baby goodbye.

hej :)
nu har vi precis käkat middag och sitter nu och chillar vid datorn, klockan 8 ska vi se robinsson på 4an, och efter det ska vi se filmen "Patrik 1,5" , som handlar om 2 bögar som adopterar en 15årig kille, som hatar bögar! haha! idag så började dagen med att jag for till stallet, vi for ut och red, ganska så långt, mockade och fixade på i stallet! efter det så for jag, pappa, britte och vendela till Ö&B och köpte lite godis och sånt. hade så bra!

Puss / v

-------------------------------------

hallå ;b nu har jag och vendela nyss vaknat, vi sitter och lyssnar på lite musik. fyfan vad skönt med påsklov säger jag bara! ;o haha! vi ska snart upp till stallet, och mest troligt rida :) hare bra

Puss / v

-

nu har jag klippt och färgat vendelas hår ;b såhär blev resultatet :)

Puss / v







090409

idag fick jag ju sluta klockan 12 från skolan, och då kom pappa och hämtade mig, så for vi direkt till luleå! vi for till affären där jag skulle köpa moppehjälmen, men självklart så var det ju stängt! -.- haha, så vi for omkring typ överallt i luleå, men jag hittade ingen annan hjälm jag ville ha. så vi ska tillbaka till luleå på onsdag, då vi vet att dom har öppet! nu ska jag upp på ica och köpa lite godis och sånt till ikväll, efter det ska jag klippa och färga min låssasyrras hår :) vi får se hur det går (a) haha!

Puss / v

lykka

But you don't really care for music, do ya?

hejsan! :)
nu sitter jag och lyssnar på lite musik. när jag slutade skolan idag, så for jag och mamma direkt in till stan och kollade på mopedhjälm. vi for säkert på 5-6 affärer och kollade efter hjälm, men jag hittade ingen jag ville ha, och när jag väl hittade någon, så var det fel storlek! -.- kollade på internet nu, och hittade en hjälm i luleå som jag ska köpa! imorgon slutar vi egentligen 4, men jag ska få sluta efter lunch, för jag ska fara till luleå ;b nu ska jag hoppa in i duschen, får se om det blir något mer inlägg senare, annars får ni ha en bra kväll :)


så jävla skön låt!

Puss / v

godmorgon.

nu har jag precis vaknat och tänkte att jag kunde skriva ett litet inlägg. ska snart gå och äta frukost, men ska först sätta i skivan till kameran, och installera den på min dator, vi får se om det funkar! vi slutar kring halv 3 idag, och efter det ska jag kanske fara och kolla på moppehjälm, och sen fara till stallet. så uppdatering blir ikväll nångång!

Puss / v

påni

true or false? definitely false.

hallå!
när vi slutade skolan idag så for jag och hanna direkt till stallet, vi var på plan i ca 1,5h, och fotade och sånt :) har egentligen inte så mycket att skriva om, var ute och gick 1h kring halv 7 nångång. nu ska jag hoppa in i duschen. imorgon ska vi fara och kolla på en moppehjälm till mig, vi får se vilken det blir! :)

Puss / v

sally


lykka

laddar upp resten på pixbox senare! :)

måndag.

hallå! ;b
efter skolan så for jag direkt hem till mamma och började packa ihop och sånt. när jag kom till pappa så fick jag gå upp och handla (som vanligt) haha! och så käkade vi middag efter. har typ bara chillat och sånt nu på eftermiddagen, ska börja packa upp nu, och sätta igång en tvättmaskin med lite kläder. får se om jag uppdaterar senare!

Puss / v

sometimes i hope that you miss me.

hallå!
har inte haft tid att blogga så det blir ett inlägg nu. morgonen började med konfirmation klockan 11, på konfan så skulle vi göra någonting "kul" så vi gick på bio. det var någon gammal film som handlade om gud såklart. och jag sov ca 95% av filmen, och dom gånger jag inte sov det var då dom sjöng så jävla högt så skallen höll på att sprängas. efter konfan som slutade kring halv 3, så gick jag och jenny på stan. vi hade inga pengar med oss, men vi kollade omkring lite. När mamma hämtade oss, skjutsade vi hem jenny, och jag och mamma for till janne (mammas kille) och grillade hamburgare ute i solen :) det var grymt skönt! sen for vi och grattade min kusin i lillpite. haha, det är det som har hänt idag, tyvärr inga bilder för min mobil är på lagning. imorgon blir det städning, och kanske fara och kolla på moppehjälm!

Puss / v

bilder

hej :)

nu har jag äntligen laddat upp alla bilder på pixbox. igår kväll kring 11 så for jag ju till prk för att jag skulle skrämma på spökkvällen. jag och hanna kom hem kring 2 kanske ;b då käkade vi en macka, sen gick vi och la oss direkt! jag jag frös jävligt mkt då ;b för jag hade ju suttit i snön i typ 3h ;s haha! iallafall så imorse så vaknade jag och hanna kring 12 nångång, och kring 2 for vi upp till stallet, och vi har ridit och fotat! ikväll kommer min morbror och grattar mig kring 7 nångång, så jag ska snart börja baka tårta :) här är lite bilder, mer finns på www.victoriahjorth.pixbox.se

Puss / v



i wanna love somebody like you.

har inte bloggat någonting idag, för min blogg kommer bli den tråkigaste som finns nu. återligen så har min mobil blivit cp, så jag har vart in på elgiganten idag och lämnat in den. så fick jag samma lånemobil som jag hade förr också (ingen kamera). den kommer vara borta tills några veckor efter påsk! -.- jag kan inte bara få en ny likadan istället för att den ska vara borta typ 1månad? ;o haha! iallafall, ikväll ska jag faktiskt inte till players night, orkade inte! så jag ska på prk (piteå ridklubb) för där är det spökkväll ikväll. hanna carlsson ska följa med mig dit, och sen ska hon sova hos mig! jag är hemma kring 2-3 nångång inatt! :)

Puss / v

plugg!

hallå! ;b
har inte hunnit blogga någonting föräns nu. jag slutade klockan 4 idag, och då skyndade jag mig hem, duschade & käkade snabbt middag, för klockan 5 så var det mopedprov. jag fick 23/25 (alltså godkänt) :) efter vi fick veta resultat osv. så gick jag och kollade på hannas fotboll träning, för jag skulle åka med henne hem därifrån. nu ska jag iallafall lägga mig ner och plugga ett tag, vi har prov i morgon! haha

Puss / v

010409

nu ska jag gå och lägga mig. har inte bloggat något idag, men jag har helt enkelt inte orkat! efter skolan for jag och hanna till stallet, red och mockade. vi körde moppe dit (jag åkte bakom hanna) och jag var typ livrädd ;b haha! efter det åt jag middag sen vilade typ till halv 8. sen gick jag och hanna ut och gick till halv 10. så nu ska jag lägga mig och sova! :) so redovisningen idag gick super bra, MVG :) hehe

Puss / v

älska hjälmen<3 haha, not

RSS 2.0