miss independent.

hej :)
nu har jag slutat skolan och börjat packa! jag och familjen ska iväg till finland i helgen, så därför kommer inte jag kunna blogga någonting. ludde hade ringt på en iphone och han skulle skicka den och allt, nu när han ringer dit och frågar om han har skickat den, så har han sålt den till någon annan, utan att säga nå ;o fyfan så taskigt. fast ludde hade ju inte hunnit betala men ändå! jag uppdaterar på måndag då jag har kommit hem, sen blir det kåbdalis! :D

Puss / v



- skola!

nu ska jag börja dra iväg till skolan, efter skolan så blir det finland, men jag uppdaterar senare när jag slutat! :)

Puss / v

The quiet scares me 'cause it screams the truth.

nu har jag precis kommit hem från lillpite, vi har vart och grattat min morbror :) ska börja skriva på min deckare som måste vara klar till i morgon och jag har knappt börjat! så vi får se om det blir något inlägg senare, eller om jag har somnat framför läxorna ;b

Puss / v

buzz

Are we human or are we dancers?

hallå :)
har precis käkat middag nu. vi hade lång dag i skolan, det känns som att vi alltid har det! iallafall så ska det bli grymt skönt med sportlov. när jag slutade skolan så gick jag direkt hem, mamma hade inte börjat med maten då, så jag gick och la mig i sängen ett tag och skulle lyssna på musik, men jag somnade x) haha! nu ska jag iallafall fixa mig litegrann sen ska jag till min morbror som fyller år. uppdatering kommer senare :)

Puss / v

gulligt att jag och hanna hade likadana tröjor idag? ;b haha!

snyggt ens? ;)

klippte bort skiten hanna :)

prommis :)

we belong together.

nu har jag precis bakat bullar och ska gå och lägga mig nu. ska lägga mig och se nån film eller nå :) bilder;

Puss / v




My life would suck without you.

hejsan ;)
dagen började såklart med skola! -.- på onsdagsvalet så har vi ju typ foto, och vi skulle göra om bilderna på datorn hemma hos mig. så jag och hanna satt och åt glass och fixade bilderna på min dator. efter det så gick vi upp till stallet, vi började med att tolka bakom lykka. sen så for jag ut själv och red cilja. nu har jag precis kommit hem och ska börja hjälpa pappa och britte med maten :)

Puss / v

haha!

- film! :)

nu ska jag lägga mig och se en film! uppdaterar mera imorgon efter stallet, (mot kvällen) :)

Puss / v

feels like tonight.

hej :)
har precis kommit hem från stallet, jag tolkade och hanna red! vi red typ runt i hela bergsviken! ;b vi slutade skolan tidigt idag, halv 1. och jag skulle klippa mig klockan 2, så jag och hanna gick till frissan :) klippte mig här i hortlax, orkade inte börja fara in till stan idag! när jag hade klippt mig så gick jag och hanna till stallet :) nu ska jag gå och äta kyckling med ris, som alex har gjort! sen ska jag äta en semla :) här är bilder från idag!

Puss / v

snygga? ehjå!

hahaha, vackert!

tolk bakom lykka :)

snygga skidor (y)

klipp imorn (y)

i morgon ska jag klippa mig, något tips hur? jag har INGEN aning! ska iallafall lägga mig och se på film nu, så jag kommer nog inte skriva nåmer ikväll, så, godnatt isåfall :)

Puss / v

så kanske? ;)

just walk away.

hej ;)
har precis käkat middag & ska snart hoppa in i duschen! efter skolan gick jag iväg till stallet, och det snöade grymt mycket! Iallafall så red jag en tur barbacka ut i skogen idag, och så mötte jag en ren ;o haha! den blev typ rädd, och det blev min ponny också x) haha, men jag trillade inte av iallafall :D ikväll händer det nog inte så mycket, ska snart se en film efter jag har duschat! uppdaterar kanske senare. Här är bilder från idag :)

Puss / v


mackor på lunchen :)

hane fryser :)

You got me begging you for mercy.

hallå ;b
har typ inte orkat blogga någonting idag, för jag har vart i stallet & packat. har vart med jossan hela dagen & vi har vart i stallet och sånt. kring 7 gick vi upp på ica och köpte glass :d nu ska jag gå i badet m. ansiktsmask :)

Puss / v

hot chick!

hallå ;b
idag så har jag mest bara chillat och tagit det lugnt. kring halv 6 så gick jag och la mig för jag var så trött! även fast jag hade sovit till halv 1 i "morse". haha! nu har jag iallafall sett en gammal film, som heter "hot chick", den var grymt bra! (kanske för att jag skrattar åt allt) men ändå :D ska snart gå och lägga mig iallafall, ska ta nån macka eller nå sen sova ;d imorn blir det mest troligt luleå!

Puss / v

gomorron ;d

har nyss vaknat. ska käka frukost sen dra iväg till stallet ;d skriver sen ;b

Puss / v

And you're singing the songs thinking this is the life.

har inte orkat blogga någonting idag typ ;b haha! har inte gjort så mycket idag heller, jag slutade klockan 2 och då gick jag hem direkt, för det var nån tjej som skulle låna hästen idag. så hela eftermiddagen har jag bara tagit det lugnt. har sett typ 7-8 avsnitt av "A shot of love with Tila Tequila" haha x) funderar på att gå ut och gå en sväng, sen se lite tv :)

Puss / v



öhm, hanna säger att det inte går att ta kort på himlen ;o

<3

- godnatt! ;d

haha, ska gå och tvätta bort smink nu, sen gå och lägga mig! är grymt trött!

Puss / v

starkare än du.

har precis kommit hem från en jävligt jobbig skoldag. har haft redovisning på so'n, det gick väl ganska så bra, tror iallafall att jag klarade det! vi hade vikare på so'n, så hon skulle då typ sätta betyg på oss, och vi skulle gå ut i smågrupper och redovisa för henne. så i klassrummet när man väntade på sin tur så dampa alla som fan, och sprang omkring och skrek, mogen klass? (y) efter det så hade vi iallafall prov i engelska, det var typ om verb och sånt, det var då ganska lätt. ska snart gå och hjälpa mamma med maten, och ikväll blir det nog stallet!

Puss / v

vackert, ville bara vara lika duktig som ida! -.- ;)

hanna på so ;b

jenny ;b

i look at your photograph.

jag och hanna gick hem till mig på onsdagsvalet idag, för vi fotar ju. det blir ju inte så jätte bra bilder, för vi hade bara 2 lektioner på oss, och inte så lång tid på dom lektionerna. ska fara upp til stallet snart med mamma, det är så kallt ute, så jag orkar verkligen inte rida! uppdaterar senare ikväll, här är lite bilder från idag :)

Puss / v

höhö, oseriös.

hannas.

- happy birthday

ikväll så har jag vart hos hanna och fikat. hon fick 100kr av mig & mamma, men hon ska få någonting mer då vi ska på stan nån dag :) efter det har jag inte gjort så mkt, mest suttit och kollat pixbox och sånt. ska tvätta bort sminket nu, sen lägga mig! är grymt trött!

Puss / v

I can honestly say you've been on my mind, since I woke up today.

nu sitte jag och väntar på att maten ska blir klar. vi gick kort dag i skolan idag, och båda hanna&julia fyllde år. så vi har sjungt för dom :) efter skolan gick jag upp hanna upp till stallet, och vi red i -20 ;s det var kallt! ikväll händer det nog inte så mycket, måste maila till iris för vi har redovining imorn, jag jag vet inte ens vad jag ska redovisa... uppdaterar senare iallafall. här är bilder från idag :)

Puss / v

jullan&hanna ;>

snöööö.

snygg 15 åring :)

snöööö .

trött poni.

trött hest.

I swear sometimes I can't tell which way's up, which way's down.

idag har det nog mest varit att sova för min del. hade ont i magen på morgonen och dagen, så jag gick inte till skolan. på eftermiddagen kändes det bättre så jag följde med mamma en snabbis och grattade min moster som fyllde år. när jag kom hem, så gick jag i en dusch, och sen började jag baka scones & jag kokade varm choklad till det. (y) ska börja lägga mig nu, för jag är grymt trött även fast jag har sovit mycket.

Puss / v

it's so hard to find.

stannade hemma från skolan idag för jag hade grymt ont i magen när jag vaknade, och ludde hade magsjuka. så jag kanske håller på att bli smittad ;s hoppas inte! jag ska till mamma idag när hon slutar så jag ska börja packa nu, sen ska jag lägga mig och sova en stund.

Puss / v

- plugg! ;b

Nu har jag precis ätit middag och ska sätta mig ner och göra klart tankekartorna som vi har på so'n. Efter det ska jag nog börja packa lite, för jag åker till mamma imorn direkt efter skolan.

Puss / v

- showtime

Hej :)
Har precis kommit hem från älvsbyn, jag har varit på konfirmation's läger med jenny. Vi har inte haft så jätte kul, för vi känner ju inte så många där ;p haha! Iallafall så skulle man släcka lampan 00.00 igår, men vi satt uppe och berättade spökhistorier med anja, amelie, fanny osv.. :) Jag somnade ungefär kring halv 2, men jag vaknade igen kvart över 2, för då var det några som var bakom fönstret och knackade ;p Så vi sprang omkring i huset till halv 5, då alla somnade. Kring 7 halv 8, så var det väckning, och då hade vi ju inte sovit så mkt (a) Så jag ska lägga mig och vila nu, sen äta middag lite senare.

Puss / v

- konfa...

hallåå ;b
nu har vi kommit fram till älvsbyn, ätit middag och efterrätt. Vi sitter nu och väntar på att vi ska på någon gudstjänst eller nånting, och sen ska vi väl bara chilla ;) Skriver säkert senare ikväll ;d haha!

Puss / v

- konfa läger (n)

gomorron ;d
nu sitter jag i ansiktsmask och ska hoppa in i duschen nu! klockan 3 ska jag in till stan för vi ska på konfaläger i älvsbyn. så det är bara smsa hela kvällen, för jag kommer inte kunna blogga någonting.

Puss / v

- äntligen!

Hejsan!

Nu har jag äntligen fått tillbaka min mobil, och Johanna har gjort en design åt mig. Tack så mkt pannsi ;) Bloggen är inte riktigt klar än, ska fixa lite saker senare, men tänkte att jag kunde börja blogga ändå :) Idag så var jag och hanna på stan, kollade lite kläder och åt. Köpte lösnaglar, ansiktsmask och påfyllning till mobilen :) Så ikväll blir det ansikts mask, och lite mys med hanna ;) det är bara ringa om det är någonting!

Puss / v

risig bild på stan ;d

(y)

bloggpaus kanske?

jag tror jag tar en liten bloggpaus tills jag har fixat en ny design och det. inge kul utan bilder och sånt. i helgen blir det iallafall jokkmokk m. pappa. sen får vi väl se på söndag vad som händer. - 0706701795 (mp)

Puss / v

singing in the rain.

hej ;b
det är så tråkigt att blogga nu när man inte har några bilder och sånt, gissar att ni som läser tycker det är tråkigt att läsa också! men hoppas jag får tillbaka min mobil snart. efter skolan idag så gick jag och hunden ut en sväng och fotade, blev bra bilder, men så går det inte lägga in dom på datorn, då blev jag sur. vilade ett tag när jag kom in, sen gick jag till stallet :) blir en tidig kväll ikväll, jag ska lägga mig nu och se på en film. har även fixat en praoplats till v. 12, det blev på cau+co, en frisörsalong :) har hört att folk tycker min design är tråkig, så jag ska försöka fixa en ny så fort som möjligt. godnatt alla läsare:)

Puss / v



lånade bilder från www.cauco.se

bli medlem? :D


frågestund? ;s

hej :)
dagen började med att vi hade ute gympa i -17 -.- haha, det var kallt, men vi åkte skridskor så vi fick upp värmen :) efter skolan så gick jag hem och packade, sen sa pappa att han skulle till luleå, så då följde jag med, och ska sova här :) ska nog plugga lite grann innan jag lägger mig, sen kanske jag och vendela ska gå och hämta ett wii, och spela lite wii sports ;) aja, vad tycker ni, ska jag ha en frågestund? inte så kul när inte så många läser ;p här är en bild från i morse.

Puss / v

- i taket lyser stjärnorna.

hejsan :)
nu har jag och hanna vart och sett filmen "i taket lyser stjärnorna", jag tyckte den var jätte bra, och hanna typ satt och grät! Efter filmen så for vi till hannas morfar tror jag? ;s och åt middag, och fikade :) bilderna sen igår glömde jag lägga in från hannas mobil, och nu har hon ju farit hem, så ni får dom säkert imorgon då! ;b nu ska jag dra i duschen!

Puss / v

bio :)

hej :)
det blir ett kort inlägg pga. att jag och hanna ska på bio om 20min :) vi ska se "i taket lyser stjärnorna", trodde jag skulle till mamma idag, men tydligen inte! Nu har jag precis duschat och ska klä mig och fixa mig lite :) bilder från igår får ni senare ikväll :)

Puss / v

som sagt, hanna är snygg!

Hej :)
Ikväll så har hanna först färgat min utväxt, det behövdes (y) färgade också röda slingor i mitt hår, men det blev inte så stor skillnad från det orangea. det är typ de vi har gjort ikväll, och bara tagit det lugnt och sett lite videoklipp på youtube. nu ska vi gå och lägga oss, och imorgon blir det bio :) bilderna får ni imorn, bloggen är cp :)

Puss / v

RSS 2.0